2017. gada vasaras horoskops SVARIEM

Šajā vasarā jums nāksies mainīt savus noteikumus un kļūt par līderi, vadītāju un iespējams pat mednieku, kas seko savam medījumam. Sākumā tāda loma jums liksies neierasta, bet septembra beigās jūs to būsiet jau pilnībā apguvuši.

Tuvojošā vasara ir gatava jūsu priekšā pavērt neredzētas iespējas, un pateikties par to jūs varat Jupiteram, kas iet cauri jūsu zīmei. Vēlaties sevi pārveidot, atdzīvināt attiecības, atrast jaunu partneri, paplašināt un bagātināt visus savas dzīves aspektus? Uz priekšu!  Jupiters atbalstīs jūs visos jūsu iesākumos, bet ņemiet vērā, ka viņš Svaros atradīsies līdz pat gada beigām, un no jauna apmeklēs jūsu zīmi vien 2028. gadā, tā kā ir vērts pasteigties! Notikumi attīstīsies zibenīgi; pieņemiet lēmumu, rīkojieties, analizējiet rezultātus. Panākumu gadījumā dubultojiet pūliņus; neveiksmes gadījumā pamēģiniet citu pieeju. Galvenais nepalaist garām iniciatīvu un uzturēt tempu.

Visā šajā stāstā jums svarīgs ir mērķis – panākt satuvināšanos ar kādu cilvēku. Vasaras sākumā jūs esat tik tāli, ka knapi varat pretendēt uz romantiskām attiecībām. Tomēr septembra beigās jūs jau esat kopā, un tas viss pateicoties jūsu pieliktajām pūlē. Kaut kādā brīdī, jūlija otrajā pusē, biedriskā sarunā jūs izteiksiet savu vēlēšanos, un paši nobrīnīsieties par savu drosmi. Augustā nebūs viegli, viegla aizķeršanās var likt jums ieturēt pauzi, bet pēc tam jūs atkal sakoposiet spēkus un ķersieties pie lietas. Septembrī viss būs ievērojami vieglāk nekā augustā. Katrs pārvarētais šķērslis piepilda jūs ar pārliecību, un mēneša beigās jūs sasniedzat mērķi. Jūs iegrimstat tuvās, romantiskās attiecībās un tagad, dabīgi, vēlaties ko vairāk. Un jūs obligāti savu panāksiet, bet tam jums aizies viss rudens!

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru